Béltisztítás természetes módon a DrNatura Colonix béltisztító kúrájával, ehhez a Toxinout is hozzá tartozik, mely a méregtelenítés és a béltisztítás hatékonyságát fokozza. A természetes alapanyagokból készült rost először a vastagbélben fejti ki hatását. A Toxinout a májban és más, létfontosságú szervekben lerakódott salakanyagtól, toxikus anyagoktól, parazitáktól, nehézfémektől segíti megszabadítani a szervezetet. A hogy a béltisztítás során a hasznos bélbaktériumokat pótolja. Ezek segítenek megtartani a bélflóra egyensúlyát, állítják helyre a székletképződést. Egy jobb életminőséget érhetünk el vele, melynek a béltisztítás és a méregtelenítés a kulcsa. A béltisztítás, a bélrendszerünkre való odafigyelés nagyon fontos, ez a DrNatura kúrák feladata, mert a szervezetbe juttatott létfontosságú vitaminok, és hasznos tápanyagok is csak megfelelően működő belekben tudnak jól felszívódni. Mindezek mellett a bélrendszerünk jó működéséhez elengedhetetlen a rostban gazdag táplálkozás is, a megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztás. Kiegészítő élelmiszerként a magas rosttartalmú búzakorpa is ajánlott. A rostban szegény étrend ugyanis az egyik fő oka a bélsár lerakódásának.

Mindezek előtt béltisztításra van szükség, mert csak tiszta belekben tudják kifejteni hatásukat. A DrNatura Colonix kúra Magyarországon is kedvelt béltisztító. A beleink tehát központi szerepet töltenek be az életünkben, panaszoktól függetlenül is javasolt időnként méregteleníteni a szervezetünket, bélrendszerünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://drnatura.blog.hu/api/trackback/id/tr576004310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása